Logg inn Registrer meg

Stian Aandahl

Kiropraktor / Rehabilitering
Spesialisert innenfor nakke- og skuldersmerter, korsrygg- og hofteproblematikk, samt utfordringer i hofte og albue. Spesielt interessert i idrettsskader, rehabilitering og trening, samt skadeforebygging.

Stian uteksaminerte fra Macquarie University i Sydney i 2016 med ”Academic Excellency” prisen for fremragende resultater i mastergraden på universitetet. Han jobbet med profesjonell Rugby og elitesatsning i Australsk fotball i 3 år, før han startet hos oss i 2018. 

Stians bakgrunn startet med elitesatsing i håndball. Han har en enorm interesse for idrett, skadeforebygging, idrettsskader samt prestasjonsoptimalisering, og har derfor spesialisert seg gjennom den internasjonale skolen for Idretts Kiropraktikk.

Stian er fysisk trener og medisinsk ansvarlig for Kristiansand Topphåndball.

Stian tilbyr oppdatert og evidensbasert tilnærming av nevromuskulær problematikk bestående av diagnostisering, selektiv undersøkelse av bevegelsesmønstre, triggerpunktbehandling blant annet med nåler (dry needling), trykkbølgebehandling, myoterapi, samt ekstremitetsbehandling spesielt av skulder og nakkeproblematikk, albuesmerter, korsrygg og hofteproblematikk, samt diverse utfordringer i ankler og knær.
 
Stian ser frem til å bistå den aktive delen av befolkningen. 
 
Ta kontakt på stian@tverrfaglighelse.no for spørsmål angående dine skader, smerter eller ambisjoner.