Logg inn Registrer meg

Stian Aandahl

Kiropraktor

Stian uteksaminerte fra Macquarie University i Sydney i 2016 med ”Chiropractic Association of Australia’s Academic Excellency Award” for resultater oppnådd i mastergraden.

Stians bakgrunn startet med elitesatsing i håndball, og har en enorm interesse for idrett, idrettsskader samt fysisk prestasjonsoptimalisering, og har derfor spesialisert seg gjennom den internasjonale skolen for Sports Kiropraktikk.

Stian tilbyr oppdatert og evidensbasert tilnærming av nevromuskulær problematikk bestående av triggerpunktbehandling blant annet med nåler (dry needling), selektiv undersøkelse av bevegelsesmønstre, samt ekstremitetsbehandling spesielt av skuldre, hofter og knær.

De siste to årene har Stian jobbet som Sports Kiropraktor i en av de mest innovative tverrfaglige behandlings-senterne i Sydney, hvor hovedfokuset er behandling av idrettsskader, skadeforebygging og optimalisering av idrettsutøvere og den aktive befolkningen.

 Stian har i de siste årene hatt ett eksklusivt behandlingsansvar for en av de ledende førstedivisjons Rugby og AFL klubbene i Sydney, samt en kjede av treningssentre. Han ser frem til å igjen kunne jobbe med alle ledd av befolkningen.