Logg inn Registrer meg

Trond Solvang

Fysioterapeut / Diag. Ultralyd

Trond Sovang har jobbet ved klinikken siden 2010 og har en bred erfaring innen behandling av akutte og idrettsrelaterte skader samt rehabilitering av belastningslidelser. Han er utdannet ved Høgskolen i Oslo og har i tillegg mellomfag idrett ved Norges idrettshøgskole.

Trond var ferdig utdannet og begynte å jobbe i privat praksis i 2003, hvor han videre jobbet på Ås fysioterapi og treningssenter fra 2003-2010 og var også engasjert av friidrettsklubben Tjalve fra 2003-2005. Han har siden 2016 vært fysioterapeut for Vipers Kristiansand håndball

Trond har selv en bred idrettsligbakgrunn fra ulike idretter, eksempelvis fotball, håndball og friidrett. Han har spesielt løping som interesseområde. Han har god kjennskap til løpsteknikk og bruker løpsanalyse for å forbedre bevegelsesmønster for å redusere belastningsplager.

Han er også tilknyttet et samarbeid med Stamina Helse og Nav i forhold til personer med langtidssykmelding. Han gjør da en funksjonsanalyse og diagnostisering av den langtids sykmeldte.Han kommer da med forslag til tiltak/trening i forhold til å få personer som har vært utenfor arbeidslivet i lengre tid tilbake i jobb.

Trond har tatt en rekke kurs og videreutdanning innen ultralyddiagnostisering, manuelle behandlingsteknikker, løpsanalyse, rehabilitering/ opptrening av nakke og ryggplager samt belastningslidelser og akutte skader i ekstremiteter med mere.

Trond Solvang er autoriesert og godkjent som behandler for Falck Helse