Logg inn Registrer meg

Ski kiropraktorklinikk har fokus på årsaksorientert behandling. Vi analyserer hele kroppen og gjør en grundig kiropraktisk, nevrologisk og ortopedisk undersøkelse. Dette for å gi deg som pasient spesifikk behandling som vil føre til gode og varige resultater.

Kompetanse og soliditet er to sentrale verdier for oss, og vi vil alltid gjøre de nødvendige tiltakene for at du som pasient vil få rett behandling til rett tid.

VI HAR FYSIOTERAPEUT, KIROPRAKTOR OG MASSØR

Vi har sertifiserte behandlere innen trykkbølge og tørrnålsbehandling for muskulære triggerpunker 

Kiropraktoren har 6-årig universitetsutdannelse og er ekspertene på det som omhandler nerve-muskel- og skjelettsystemet.

Våre pasienter bruker oss på flere måter:

Vi tilbyr også trykkbølgebehandling med Swiss Dolorclast

Trykkbølgebehandling er en effektiv metode for behandling av smerter fra kroniske senelidelser. Musearm, tennisalbue, akillessmerter, kalkskulder, jumpers knee eller hælproblemer behandles uten operasjon, kortison eller medisinbruk.

Trykkbølgeapparatet generer mekaniske sjokkbølger inn i kroppen, og kan derfor gis av terapeuter med medisinsk faglig bakgrunn. Behandlingen stimulerer og iverksetter en rekke dyptvirkende mekanismer i det skadede vevet som har både umiddelbar og langtidsvirkende effekt.

En vanlig prosedyre er at en pasient med kronisk lidelse ferdigbehandles ved 2-5 behandlinger på 3-5 minutter og med en ukes intervaller.

Kort behandlingstid og marginale bivirkninger har gjort metoden utbredt både i idrettsmiljøer og for å få pasienter raskt tilbake i arbeid.