Logg inn Registrer meg

Ski Kiropraktorklinikk AS, etablert i 2011. Klinikken består av tre kiropraktorer, en fysioterapeut, en massør og to resepsjonister. Vi har moderne, stilrene lokaler i sentrum av Ski, med lett adkomst og gratis parkering.

 Klinikken har siden oppstart hatt som målsetning å bedre helsen til organisasjoner og privatpersoner i Follo. Effekt av tidlig diagnose og intervensjon viser bedre livskvalitet, mindre smerter og bedre helse. Vi gir også veiledning og utdanning i tiltak for å ivareta egen helse og hindre tilbakefall. Gjennom dette reduseres risikoen av tilbakefall av smerter.

Undersøkelse viser at de som henvender seg  til kiropraktor med muskel-skjelettsmerter, er gjennomsnittlig borte fra jobb i 9 dager mot hele 23 dager for de som går til legen. Dette fordi vi aktivt er med på reparasjonsprosessen, vurderer arbeidsevne underveis, og gjør andre nødvendige tiltak fortløpende.

Ski Kiropraktorklinikk er spesialister på muskel og skjelettplager og har mulighet til å diagnostisere og behandle, samt å henvise til andre spesialister. Dermed har dere en rask og god tjenestevei for å utrede muskel og skjelettplager på en effektiv og trygg måte.

Vi er en av 10 klinikker i landet som faller inn under Eureka Kiropraktikk. Samarbeidet er ledende i Norge for helhetlig helse. Dette gir oss stor fagkompetanse og økt trygghet for våre pasienter. 

Vi tilbyr foredrag og kurs som er kvalitetssikret av vårt eget fagakademi som er spesialister på forskjellige fagfelt; trening, kosthold, muskel/skjelettplager og mentalt stress. 

Spesielt stolte er vi av å ha overlege Berit Nordstrand med på laget, som vi i samarbeid med, har utviklet livsstilkurset "En Ny Start". Dette er et 12-ukersprogram som hjelper de som er interessert til bedre helse gjennom endringer i kosthold og bevegelse.  Kurset tilbys også bedrifter, gjerne in-house.

Vi har tilgang til treningsfasiliteter hvor vi tilbyr gruppetreninger som er ledet av det best kvalifiserte personell i bransjen.

Spennet på disse timene er fra mindfullness/yoga, til hard funksjonell trening, tilpasset alt fra nybegynnere til landslagsutøvere. Det er også ernæringsfysiolog tilknyttet klinikken.

Mot bedrifter har vi god erfaring med å redusere sykefravær og heve oppmerksomhet mot helse. Vår referansebedrift heter STIL Tekstilservice AS, dette er en produksjonsbedrift lokalisert i Ski. Etter tilbudet om kiropraktorbehandling i bedriften ble etablert i 2012, har sykefraværet blitt redusert med nesten 50%.