Logg inn Registrer meg

Hva kan du forvente hos KiropraktorKlinikk1?

KiropraktorKlinikk1 har spesialkompetanse innen nerve-, muskel- og skjelettsystemet. Og gir deg en helhetlig undersøkelse med ortopediske og nevrologiske tester, samt en grundig kiropraktisk undersøkelse. Vi tar også en gjennomgang av din sykehistorie, og har eget røntgenutstyr dersom det skal tas bilder av ryggen din.

KiropraktorKlinikk1 har også fokus på hvordan å oppnå «optimal helse», og har derfor kurs hver måned der fokus blir rettet mot kropp og helse, samt kosthold og sunne vaner.

Kiropraktisk oppfølging har som mål å gjenopprette funksjon I nervesystemet og bevegelsesapparatet. Dette vil redusere symptomer som smerte og stivhet, fremme generell helse, samt øke livskvalitet. For å vite hva kiropraktoren skal gjøre vil en grundig førstegangsundersøkelse bli gjennomført. Hos KiropraktorKlinikk1 tas det røntgen etter behov, relevant ortopediske testing, og palpasjon av området som skal behandles. Svar på alle tester vil bli gitt til pasienten i en rapporttime slik at pasienten selv blir informert og kan forstå hva som skjer i egen kropp. Kiropraktisk behandling omfatter spesifikk leddbehandling som kalles justering, og det vil bli gitt råd og veiledning om trening, hverdagslige aktiviteter, m.m.