Logg inn Registrer meg

Hønefoss Kiropraktikk og Rehabilitering ligger sentralt plassert i Hønefoss i Torvgata 2, like ved Nordre Torv. Vi har gratis parkering for våre pasienter i bakgården med innkjøring fra Hønengaten. Fortsett forbi sykkelbutikken Glade Hjul og parker lengst inne i bakgården.

Når du oppsøker oss vil du bli møtt av én av våre erfarne klinikere som begge har dobbel autorisasjon som kiropraktor og fysioterapeut. 

Hos oss kan du henvende deg med alle problemstillinger relatert til muskelskjeletthelse. De vanligste problemstillingene vi ser er korsrygg- og nakkesmerter, samt smerter i skuldre, hofter, knær og føtter. 

- DIAGNOSTISK ULTRALYD

Klinikken har også avansert diagnostisk ultralydapparat, som brukes for nøyaktig diagnose av lidelser i muskler, sener og ledd. 

- REHABILITERING

Klinikken har flotte treningsfasiliteter hvor vi skreddersyr rehabiliteringen til den enkeltes  behov. Rehabilitering kan strekke seg fra enkel instruksjon og øvelser for selvhjelp, til mer avansert opptrening etter eksempelvis korsbåndsskade eller skulderoperasjoner.