Logg inn Registrer meg

Irene Korsmo

Akupunktør/Homeopat/Ernæring

Utdannelse

Akupunktør og homeopat Irene Korsmo er utdannet homeopat ved Norsk Akademi for Naturmedisin i 1979. Dette var det første kullet med homeopater som fikk sin utdanning i Norge. Hun tok utdanning som akupunktør ved Akupunkturhøyskolen 1996 og hospiterte noen uker ved People’s Hospital i Nan Jing, Kina i 1998. Irene s hovedoppgave ved akupunkturhøyskolen omhandlet et pilotstudie angående behandling av kjevelddsdysplasi(TMD). Irene har ved siden av homeopati og akupunktur alltid vært opptatt av kosthold og ernæringsterapi. Hun har deltatt i kongresser og videre utdanning innen Biologisk Medisin og ernæringsterapi i over 30 år.

Erfaring

år. I 1979 startet Irene Sentrum Naturmedisinske Institutt i Oslo som hun drev frem til 1995. Klinikken ble da flyttet til Bekkestua. Fra 2005 har Irene jobbet ved Clinic1. Hun driver utstrakt kurs- og undervisningsvirksomhet i hele Norge ved alternative utdannelsesinstitusjoner, for sykepleiere, jordmødre, terapeuter og for helsekostbransjen. Hun har skrevet fast i magasinet Bedre Helse siden 2001 og er styremedlem i Norsk Forening for Helhetsterapi og deltar i Helsefaglig-gruppe i 1,6 millionerklubben Norge.

Irene fokuserer på behandling av hele mennesket og ser kropp og psyke i sammenheng. For å kartlegge denne helheten, setter Irene av en hel klokketime ved første konsultasjon. Irene har pasienter i alle aldersgrupper og fra hele landet og er en av de med mest erfaring i Norge innen sine fagfelt. Irene rekvirer tester fra Bio Medisinsk Laboratorium i Sandvika www.bmlab.no og Doctors Data i USA www.doctorsdata.com