Logg inn Registrer meg

Din Helse Bjølsen er en klinikk som tilbyr fysioterapi, kiropraktikk, akupunktur og massasje.

Behandlere hos oss er primærkontakter med selvstendig behandleransvar på lik linje med leger og tannleger. Vi har lagt opp praksis slik at vi ikke har ventelister på hverken kiropraktikk, fysioterapi eller akupunktur. Du kan komme direkte til fysioterapi uten henvisning til lege, da fysioterapi ved klinikken er helprivat. Hos oss er det fysioterapeuter som utfører massasjebehandlingen også. Her holder vi til.

Bestill time 7 dager i uken. Ring oss på 22 95 11 14, eller bestill online

OBS! Dersom du har henvisning, vennligst ring oss før du bestiller time online

Viktig informasjon

Vi ønsker at du booker en dobbel time dersom

Dersom du er usikker på hvordan du bruker Online Booking, så er det bare å ringe oss på 22 95 11 14. Om du ikke har vært hos oss tidligere ber vi om at du møter 15 minutter før timen din for utfylling av papirer.

Avbestilling hos kiropraktor

Avbestilling eller endring av time kan ikke gjøres per epost og må skje senest 24 timer før, for ikke å bli belastet 50%. Dette gjelder uansett grunn. (tar noen din time, vil du ikke bli belastet)

Avbestilling hos fysioterapeut (gjelder også trykkbølge), akupunktør eller muskelterapeut

Avbestilling eller endring av time kan ikke gjøres per epost og må skje senest 24 timer før, for ikke å bli belastet 100%. Dette gjelder uansett grunn. (tar noen din time, vil du ikke bli belastet)

Du kan logge deg in på online booking med