Logg inn Registrer meg

Terapeutteamet består av: Fysioterapeut/eier Gjermund Kveno, Maunell Terapeut Stefen Gangeskar og Fysioterapeut Eric Walcott . Vi har også vår egen massør/ hudpleier som du finner mer info om under egen meny.

 Erik og Steffen jobber med tilskudd fra kommunen. Gjermund jobber privat. Dersom du har en plage er det viktig å komme raskt igang med behandling. Vi anbefaler derfor å sette opp time raskest mulig hos privat fysioterapeut slik at du unngår langvarig smerteproblematikk  - og igjen et lengre behandlingsforløp. Dersom det er nødvendig med en "second opinion" fra en annen terapeut tar vi det under konsultasjon. 

Generelle behandlingstilbud: holdningskorreksjon, tilrettelagte øvelser, strekk/tøyninger, Redcord (aktivering av støttemuskulatur i slynge), mobilisering (bevegelse av ledd), manipulering (løsne på ledd), bløtdelsbehandling/triggerpunktbehandling (løsne  muskulatur), trykkbølge (spesielt rettet mot betennelse f.eks tennisalbue), såletilpasning, taping, mestringsstrategier/kognitiv terapi, nervemobilisering (raskere tilhelning av nerve f.eks etter prolaps, avspenningsteknikker mm.

Vi behandler alle typer plager fra muskel- skjelettsystemet og henviser videre dersom usikkerhet rundt din diagnose.

Manuellterapeut kan i tillegg: rekvirere røntgen/MR/CT, henvise til spesialist og sykmelde.

For nærmere beskrivelse av behandlingstilbud se under den enkelte terapeut sin profil.

Vi er opptatt av å følge utvikling i vårt fag og er i ferd med å etablere ultralyddiagnostikk og injeksjonsterapi. 

Husk at du er ekspert på egen kropp og dersom du har et bevisst forhold til denne - og tro på hva som kan hjelpe deg  er du allerede et steg på vei!